Slarvig Bella = ..har ju inte uppdaterat här någonting!

Duktig Zeb = Nu rids han, i princip som vanligt! Kan ni tänka er?? 😉

Underbart!!

Red honom i ett par veckor och allt bara klaffade bättre och bättre för varje dag som gick. Uteritt ensam, uteritt med sällskap av annat ekipage, längre uteritt, hysterisk snöstorm, skällande hundar, sabeltandade brevlådor som skramlat.

Red häromdagen på ängen och testade att ta den jobbiga högergaloppen först och då blev det lite minirodeo i form av bocksprång så jag fick äta lite snö, hehe! Sedan var det bara upp igen och prata mycket med honom så var vi back on track. Jättebra att komma igenom så mycket olika grejer som verkligen varit så jobbigt för honom innan.

Satt upp efter att ha låtit honom stå i ett par veckor och red ut en sväng med ridsällskap och det var just den dagen som var blåstdagen men han var jätteduktig, spänd såklart men det var inga problem att korrigera honom. En gång fick jag ryta i åt honom från ryggen eftersom han höll på att tappa huvudet.. men sedan gick allt kanonis!

Idag tog jag dessutom en ny helkroppsbild på honom som jag tänkte dela med mig av tillsammans med ett par gamla. Ser ni att det är samma häst? 😀
Bildtext: Min fina pojke, nu och då.. kärlek!! (29 dec 2012)