Bildtext: Jag och Zeb har precis komma igenom en extrem sitution (12 feb 2012)
Bildtext: Skritt, lugnare och lugnare för varje steg (12 feb 2012)
Bildtext: Massa mums när man är så duktig! (12 feb 2012)
Bildtext: Traveli-trav.. (12 feb 2012)
Bildtext: Mer trav, till och med spetsade öron. Hade han aldrig innan.. (12 feb 2012)

Det höll på att gå åt pipsvängen kunde jag tro när jag satt först satt upp.. för Zebastian var spänd som en fiolsträng, men jag kände ändå att idag är dagen då vi kan ta oss igenom gamla trauman – för idag är en bra dag 🙂

..och tänk att magkänslan höll även denna gång, för vi kom igenom så mycket att jag knappast kunde tro att det var sant när jag slog armarna om min underbara hästs hals på långa tyglar efter en stund!

Jag kunde gå igenom allt från skritt, trav, båda varven, flytta och fixa – och Zebastian frustade gott flera gånger, när han slappade av. Obeskrivlig känsla att nå honom när han blev så låst av allt runt omkring sig..

Bildtext: Älskade!! (12 feb 2012)